Ga naar de inhoud
OUR SERVICES

Domeinregistratie, Hosting, Webdesign, Logodesign.
Binnen de opzet van uw website kunnen we rekening houden met zeer veel mogelijkheden. Van registratie van bezoekers tot aan het bijhouden van een database. Maar ook het implementeren van een prachtige webshop is geen probleem. Wat dacht u van een blogg of een Poll waarin u uw klanten hun mening vraagt?
Blog Feature


Via een app kunt u uw eigen blog bijhouden.
Browser tested


De website werkt natuurlijk onder alle browsers.
Social Feature


Social Media te kust en te keur. Laat uw media zoals Twitter koppelen.
Add
Videos


En als u uw You Tube video's wilt laten zien, kan dat natuurlijk ook.
Volledig aanpasbaar - Easy online - Voor alle soorten projecten
DOMEINNAAM
Volledig Aanpasbaar

Wanneer nodig passen wij uw huidige website aan uw wensen aan.
Het kan ook zijn dat u verplicht bent een nieuwe website te laten maken, omdat u niet bij een bepaalde provider of designhuis kunt blijven.
HOSTING
Easy Online

Wij maken het u zeer gemakkelijk. Wij adviseren onze klanten zelf de foto's en teksten aan te leveren. Uiteindelijk bent u degene die de meeste kennis van uw bedrijf heeft.
Wilt u dat wij dat doen, ook geen probleem.
Met ons kunt u alle kanten op.
DESIGN
Voor alle soorten projecten

U bent bij ons aan het goede adres voor alle mogelijke projecten. Wij onntwerpen aan de hand van uw wensen uw website maar we kunnen ook een mooie bestaande website, themplate, in de strijdt gooien. Bij ons kunt u alle kanten op.
GESCHIEDENIS DOMEINNAAM

Op 25 april 1986 werd het topleveldomein (TLD) .nl overgedragen aan Piet Beertema van het Nederlandse Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) en werd daarmee het eerste actieve land-domein buiten de Verenigde Staten. Sinds 31 januari 1996 worden .nl-domeinnamen uitgegeven door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (kortweg: SIDN). Vanaf 1 april 1996 moet een registrar of deelnemer SIDN betalen voor een domeinregistratie, tot die tijd was domeinregistratie gratis. Registrars betalen de SIDN voor het onderhouden van de domeinen op basis van kostendekking en de registrars concurreren onderling. Sinds 2003 kunnen ook particulieren een .nl-domeinnaam registreren.
© SiteOnline Wizard Design
Luc Stel
Limburgiastraat 8
6415 vt  Heerlen

Op afspraak
   +31 622 49 02 22
Een oude helpdesk vindt u hier.
Terug naar de inhoud