HOME

PRODUCTEN BESTELLEN CONTACT

Producten
 
Hieronder presenteert SiteOnline Wizard Design WebServices. Onderdeel daarvan maken op dit moment onder andere een stappenplan, makkelijk om te beoordelen of internet wel iets voor u of uw bedrijf is, en een checklist om te beoordelen welke provider u moet hebben.
 • Stappenplan

  Wij willen natuurlijk graag zaken met u doen, net als u graag zaken doet met uw klanten.
  Maar wij willen dat alléén dan doen wanneer wij onze potentiële klanten in eerste instantie goed hebben geïnformeerd over het medium internet en waar u rekening mee dient te houden.

   
 • Checklist

17 aspecten van webhosting die je moet toetsen voordat je een hostingprovider kiest.

 • Startershandleiding

  Deze handleiding gaat over de index-pagina, ftp-toepassingen, toegang tot het beheerscherm en dergelijke. Ook de instellingen van het email-account komt aan de orde.

   
 • Woordenboek

  Een woordenboek om toch eens af en toe te kijken welk woord wat nu eigenlijk betekend.

   
 • Helpdesk

  Zonder een helpdesk die u 24 uur per dag kunt raadplegen kunt u natuurlijk geen hosting huren. Een helpdesk hoort erbij. Ook het emailadres en het telefoon-nummer voor de helpdesk vindt u hier.

   
 • Formulieren

  Deze formulieren heeft u nodig om bestellingen compleet te maken. Wanneer u bijvoorbeeld een domeinnaam wilt registreren, dan dient u - of u dit nu zakelijk of particulier doet - één van deze formulieren in te vullen, te tekenen en aan ons door te faxen.
 
 

 

. . . . . . . . . .